Alla produkter

Monteringsanvisningar tunga hyllor

Hur monterar du tunga hyllor på rätt sätt?

Efter föregående planering och lämplig mätning av platsen monteras först hyllstolparna med tvärstöttor och ställs upp vertikalt. Därefter hängs tvärstängerna in och fästs med säkerhetsnålar. Därefter förankras bottenplattan i golvet och hyllorna låses eventuellt till tvärstängerna med Z-bleck.

Monteringsanvisningar ger svar

Med monteringsanvisningarna och bruksanvisningarna skapar vi grunden för korrekt montering och säker drift. Detta gäller för Förvaringshyllor samt för Pallställ eller Kantila ställningar. De enskilda monteringsstegen är tydligt beskrivna. Monterings- och bruksanvisningarna presenteras som text eller som visuellt stöd med bilder.

Förresten: På kundens begäran byggd av TOPREGALs monteringsgrupp Hyllorna kan också installeras direkt i kundens lokaler.

Monteringsanvisningar för självmontering

Vi erbjuder alltid våra monterings- och bruksanvisningar på tyska, engelska och franska (INT) för vissa artiklar finns det ytterligare språkspecifika versioner av instruktionerna. Du hittar alla aktuella manualer på sidan "Monterings- och bruksanvisningar".  Ange bara modellen där, t.ex. PR9000, KR6000, etc.