Alla produkter

Reklamskyltar

Reklamskyltar är en viktig del av modern marknadsföring. Som visuella presentationsmedier används de för att visa produkter, tjänster eller varumärkesbudskap på ett levande och tilltalande sätt och för att kommunicera det visade innehållet till en bred publik. I takt med digitaliseringen har även världen för reklamskyltar blivit alltmer digital. I denna uppslagsartikel tar vi därför en närmare titt på reklamskyltar, särskilt som en digital variant. I princip kan reklamskyltar vara både digitala och interaktiva - beroende på dina behov och det budskap du vill förmedla till dina kunder.

Digitala reklamskärmar: en förnuftig investering

Digitala reklamskärmar har en reklamverkan precis där du vill övertyga dina kunder om din produkt och tjänst, nämligen i dina lokaler. Oavsett om det är direkt i butiken, i köpcentret eller i skyltfönstret: En digital reklamskärm är närmare din målgrupp än någon annan marknadsföringsåtgärd - vare sig det är klassiska flygblad eller relativt dyra radio- eller TV-klipp för vilka det uppstår löpande kostnader. Den som väljer en digital reklamskylt gör därför en hållbar investering som lönar sig på lång sikt.

Dessutom erbjuder digitala reklamskyltar många fördelar i direkt jämförelse med konventionella statiska varianter. Till exempel kan innehållet uppdateras snabbt, så att du som annonsör kan anpassa eller byta ut dina budskap i realtid. Detta är särskilt användbart när du vill reagera på aktuella händelser eller göra kortsiktiga erbjudanden. Interaktiva element som pekskärmar ger ytterligare engagemang med dina kunder och en förbättrad kundupplevelse.

Dessutom sparar digitala reklamskärmar resurser, särskilt genom att eliminera tryckprocesser för reklammaterial. De erbjuder därför ett miljövänligt alternativ till traditionella reklamåtgärder, vilket både minskar dina kostnader och ger ett positivt bidrag till miljöskyddet.

TecMaschin reklamskärmar: digitala, interaktiva, moderna

TecMaschins reklamdisplayer är digitala, interaktiva och moderna - helt rätt för dagens företag! Dessa modeller ur vårt sortiment spelar upp video- och ljudinspelningar lika tillförlitligt som bilder och GIF-filer. Olika gränssnitt som USB-portar, SD-kortplatser, LAN- och WLAN-anslutningar eller molnet gör det enkelt att överföra innehåll till reklamdisplayen eller spela upp det digitalt.