Alla produkter

Rengöringsmaskin

En putsmaskin är en mekanisk anordning för rengöring av golv och andra ytor som används i privata hushåll såväl som i kommersiella och industriella områden. Valet av rätt rengöringsmaskin beror på de specifika kraven och de ytor som ska rengöras. Det finns olika typer av rengöringsmaskiner för olika rengöringsuppgifter:

  1. Golvrengöringsmaskiner: Till dessa specialiserade städmaskiner hör dammsugare, våt- och torrdammsugare samt golvpolermaskiner. Dessa maskiner är speciellt utformade för rengöring av golv och mattor.
  2. Skurmaskiner: De rengör golven noggrant genom att applicera rengöringsmedel, skrubba mekaniskt och suga upp smutsvattnet. Skurmaskiner är särskilt effektiva för hårda golvbeläggningar som kakel, sten eller betong och är lämpliga för högtrafikerade områden.
  3. Åkbara sopmaskiner: Dessa större maskiner styrs av en sittande förare och är idealiska för rengöring av stora inomhus- och utomhusområden, t.ex. industrilager, flygplatsterminaler och parkeringshus. De åkbara sopmaskinerna sopar upp smuts och skräp och samlar upp det i en integrerad behållare.
  4. Maskiner för rengöring av mattor: Dessa rengöringsmaskiner är utformade för att rengöra mattor på djupet. De sprutar på en rengöringslösning, borstar in den och suger upp det smutsiga vattnet för att avlägsna djupt sittande smuts och fläckar.

Rengöringsmaskiner är oumbärliga verktyg i modern rengöringsteknik och bidrar till att förbättra renlighet och hygien. Det finns en lämplig maskin för varje rengöringsuppgift, oavsett om det är handhållna maskiner för mindre ytor eller större åkbara maskiner och skurmaskiner för stora ytor.

Köp rengöringsmaskiner från TOPREGAL

TOPREGAL erbjuder ett brett sortiment av golvrengöringsmaskiner för olika användningsområden. Sortimentet sträcker sig från batteridrivna åkbara sopmaskiner för inomhus- och utomhusbruk till små, lättmanövrerade skurmaskiner som t.ex. SWM20E, SWM30 och SWM33 för trånga inomhusutrymmen. För större ytor finns SWA70 åkbar kombiskurmaskin och den åkbara sopmaskinen åkbara sopmaskinen AKM80. Den våt-/torrdammsugare NTS80 är idealisk för kraftig nedsmutsning på olika ytor. Städmaskinerna är effektiva, lätta att hantera och erbjuder hög ytprestanda, varierande hastigheter och stora smutsbehållare för att säkerställa noggrann och snabb rengöring.