Alla produkter

System för avfallssortering

Ett system för avfallssortering är en strukturerad metod för insamling och bortskaffande av avfall som syftar till att separera avfall i olika kategorier för att möjliggöra effektiv återvinning och bortskaffande. Ett effektivt system för avfallssortering är avgörande för en hållbar och miljövänlig avfallshantering i verksamheten - oavsett om det gäller lager, verkstad eller kontor. Det finns många fördelar med att införa ett praktiskt system för avfallssortering, bland annat att minska mängden genererat avfall, uppmuntra återvinning av råmaterial och minimera den negativa miljöpåverkan från deponering av icke-återvinningsbart avfall. För att effektivt implementera ett system för avfallssortering är tydlig kommunikation om de olika kategorierna av avfall, deras bortskaffningsmetoder och vikten av avfallssortering avgörande för att lyckas med denna strävan.

Avfallssorteringssystem - 3-vägs eller 4-vägs

Ett källsorteringssystem med en 3-fackskonstruktion gör det möjligt att snabbt och framför allt enkelt separera förpackningsavfall, restavfall och pappersavfall. De färgkodade flikarna i blått, svart och gult säkerställer en tydlig fördelning av avfallstyperna. Det innebär att medarbetarna på lagret omedelbart kan se vilket avfall som hör hemma i vilken behållare. En effektiv stängningsmekanism för öppningsluckorna förhindrar också spridning av obehagliga lukter som kan uppstå vid avfallshantering. De inbyggda cylinderlåsen gör det möjligt att låsa de färgade dörrarna och därmed kontrollera åtkomsten.

Förutom källsorteringssystemet med 3 fack erbjuder vårt sortiment även modeller med fyra individuella behållare. Den extra behållaren med grön klaff ger tillräckligt med utrymme för organiskt avfall.

Oavsett om källsorteringssystemet är en 3-facks- eller 4-facksversion: Det är tillverkat av robust och slagtåligt rostfritt stål, vilket gör det idealiskt för användning i korridorer, gångar och andra utrymmen. Detta gör den idealisk för användning i skolor, kontorsbyggnader, lager och offentliga anläggningar. På nolltid kan du säkerställa en organiserad och ren avfallssortering och automatiskt bidra till en effektiv avfallshantering i en mängd olika miljöer.

Avfallshanteringssystem för lager

Beställ avfallshanteringssystemet MTS90 eller MT120 från TOPREGAL. Avfallskärlen som ingår i avfallssystemet har en volym på 30 liter vardera och kan enkelt tas bort och tömmas med hjälp av de praktiska handtagen. Med en extremt låg egenvikt på bara 21,9 kg är avfallshanteringssystemet MTS90 dessutom mycket lätt att transportera. Måtten 980 × 360 × 900 millimeter gör det enkelt att ställa upp i olika miljöer. Det attraktiva utseendet smälter harmoniskt in i nästan alla rum.