Alla produkter

Bubbelplast

Bubbelplast är ett oumbärligt förpackningsmaterial som främst används för att skydda ömtåliga föremål under transport och lagring. Detta material är särskilt uppskattat för sina stötdämpande egenskaper, som skapas av den luft som fångas i de många små bubblorna i filmen. I allmänhet erbjuder bubbelplast maximalt skydd för ömtåliga varor samtidigt som materialåtgången minimeras.

Köp bubbelplast på TOPREGAL

Hos TOPREGAL kan du köpa bubbelplast med en materialtjocklek på 20 mikrometer och en längd på 500 meter, som enkelt passar in i vanliga bubbelplastmaskiner. Den tunna, men extremt stabila HDPE-plasten möjliggör snabb fyllning och försegling. De resulterande luftkuddarna är idealiska för att skydda ömtåliga föremål. Tack vare den praktiska perforeringen mellan de 100 x 200 millimeter stora luftkuddarna kan de enkelt fördelas över flera förpackningar, vilket garanterar en ren förpackning. En stor fördel är att den ouppblåsta filmen kan förvaras platsbesparande. Det bästa sättet att köpa rätt luftkuddemaskin för bubbelplast finns också i vårt sortiment av driftteknik.

Använda en bubbelplastmaskin: Så här fungerar den

Luftkuddemaskinen LPM16 möjliggör snabb och effektiv fyllning och försegling av luftkuddar och bubbelplast. Med en imponerande produktivitet på 16 meter per minut utför den kompakta maskinen denna uppgift på kortast möjliga tid. Vid behov kan hastigheten sänkas till nio meter per minut för att uppnå optimala resultat även med utmanande material. Den flexibla justeringen av temperatur och lufttryck garanterar perfekt fyllning av luftkuddar i olika storlekar. Bubbelplastmaskinen är mångsidig och kan bearbeta bubbelplast av olika material, t.ex. HDPE, LDPE och polyakryl. Processen är lika enkel som själva operationen. Bubbelplastrullen placeras helt enkelt på hängaren, träs genom filmstyrningen och sätts in i mataren - en process som tar mindre än en minut och gör att förpackningsmaterial kan produceras omedelbart.

Luftbubbelmaskinen från vårt sortiment av affärsutrustning imponerar med sin prestanda samt sin flexibilitet och användarvänlighet. Den tysta driften på bara 70 decibel säkerställer också en trevlig arbetsmiljö. Tack vare den 170 cm långa strömkabeln kan den enkelt anslutas till alla vanliga eluttag. Rullhållaren med en diameter på 48 millimeter ger plats för standardrullar med luftbubbelplast. Maskinen stöder bubbelplast med en materialtjocklek på 0,015 till 0,03 millimeter och en maximal rullängd på 1.500 meter, vilket ger dig ett fritt val av rullar. Naturligtvis erbjuder vi också rätt bubbelplast för dina behov. Bubbelplastmaskinen LPM16 är därför den perfekta lösningen för att producera förpackningsmaterial snabbt och effektivt samtidigt som den erbjuder flexibilitet, prestanda och användarvänlighet.