Alla produkter

Digitala kundproppar

Kundstoppare är ett klassiskt och fortfarande beprövat sätt att dra till sig förbipasserandes uppmärksamhet. De används för kommersiella och icke-kommersiella ändamål och kan innehålla en mängd olika information: Kampanjpriser, nyöppningar, meddelanden om evenemang och mycket mer. De placeras vanligtvis på trottoarer eller på gågator framför de aktuella butikerna. De kan också användas inomhus, t.ex. i kundrum, på restauranger eller på mässor. De många användningsmöjligheterna gör kundstopparna till en oumbärlig del av en flexibel reklamlösning.

Digitala kundproppar

En klassisk kundstoppare är tryckt eller erbjuder möjlighet att byta ut tryckta affischer på den. På TOPREGAL erbjuder vi digitala kundstoppare som kan anpassas till displayen och som fyller sin funktion helt utan papper.

Digitala kundstoppare kan användas både inomhus och utomhus. Kontrollera bara produktspecifikationerna för att se om kundstopparna är väderbeständiga och lämpliga för utomhusbruk. Beroende på produkt erbjuder en digital kundstoppare också olika funktioner. Högtalare kan användas för att fånga kundernas uppmärksamhet på ett hörbart sätt, t.ex. genom att spela in erbjudanden eller spela upp företagets egen jingel. En pekskärm tillför ett interaktivt element. Den kan t.ex. användas på mässor för att genomföra en enkät och på så sätt direkt fånga upp den aktuella stämningen för dagen. Kundstopparna är utrustade med Android-systemet, vilket gör det intuitivt och enkelt att använda de digitala reklamskärmarna.

Digitala kundstoppare används överallt

Du kan sätta upp den digitala kundstopparen på en fast plats i dina lokaler där många kunder passerar, t.ex. i entrén. Om du behöver kundstoppet på resande fot erbjuder vi ett urval av mobila versioner som du enkelt kan transportera från A till B. Vi erbjuder även en transportlåda och eftermonterbara hjul för att göra transporten ännu smidigare. Det innebär att du kan använda de digitala kundstopparna om och om igen och omforma displayen beroende på applikation.