Alla produkter

Dumper

Dumpers är oumbärliga tillbehör till fordon som används inom byggbranschen och andra sektorer för att effektivt transportera och lossa bulkmaterial som jord, grus eller sand, samt avfall och andra material. För detta ändamål består tippflak av ett robust flak som är fast anslutet till en ram och kan fästas på olika bärarfordon som grävmaskiner eller gaffeltruckar. Den ergonomiska utformningen och tippfunktionen gör dumpern enkel att använda och gör det möjligt att tömma materialet på ett målinriktat sätt. En dumper underlättar därför materialtransporter och ökar effektiviteten på byggarbetsplatser och i produktionshallar, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg i vardagen.

Dumpertruckar med hjul

Dumpertruckar med hjul ger extra rörlighet och flexibilitet i många arbetsmiljöer. Integreringen av stora hjul av högkvalitativ polyuretan gör det lättare att manövrera tipptrucken, eftersom de ger en jämn gång på olika underlag. Hjulen är stötdämpande och tysta, vilket gör att tipptrucken kan användas i känsliga miljöer. Med hjälp av hjulen kan användaren enkelt flytta tipptrucken från en plats till en annan - även över hinder som trottoarkanter eller trappsteg. Det gör arbetsprocessen mer effektiv och ökar produktiviteten. En tipptruck med hjul är särskilt lämplig för tillämpningar där hög mobilitet och flexibilitet krävs.

Köp tipptruckar från TOPREGAL

Dumpers köper du bäst från TOPREGAL. Våra tippvagnar med hjul från kvalitetsmärket SolidHub kännetecknas av ergonomisk design och robust konstruktion, vilket garanterar enkel hantering och lång livslängd. Handtagshöjden och tippfunktionen på den hjulförsedda sopkärran bidrar också till ergonomin genom att möjliggöra bekväm användning. En praktisk spak i midjehöjd används för att låsa upp spärrfunktionen, vilket gör det enklare att tömma tippbehållaren. Tippflakets pulverlackerade stomme är extremt robust och motståndskraftig mot stötar, vilket understryker dess hållbarhet och tillförlitlighet. Dessutom finns en garanterad reservdelsförsörjning och kundservice tillgänglig för att säkerställa långvarig användning när du köper din tippvagn från oss.