Alla produkter

Interaktiv skrivtavla

En interaktiv whiteboard är i grunden en stor pekskärm som antingen är ansluten till en dator eller har ett eget inbyggt operativsystem, vilket gör att den kan fungera självständigt. Det gör att innehåll som information kan skapas, redigeras och presenteras på skärmen på ett mycket bekvämt sätt. En interaktiv whiteboard spelar t.ex. upp bilder, GIF:ar, ljudfiler eller videor och fungerar på så sätt som en digital kundstoppare. Oavsett om det är på en mässa, i ett köpcentrum eller i ditt mötesrum, är whiteboarden interaktiv tack vare digitala pekskärmar och är ett utmärkt sätt att vända sig direkt till potentiella kunder eller att göra konferenser interaktiva på många platser och i mångsidiga situationer. Pekterminalen på den interaktiva whiteboarden är inbjudande att prova och upptäcka eftersom den sitter på en bekväm höjd och är lätt att använda. Faktum är att gränssnittet och kontrollerna på en interaktiv skrivtavla påminner om kommersiellt tillgängliga smartphones och surfplattor.

Interaktiv / digital whiteboard: funktioner och fördelar

Med en digital whiteboard förlitar du dig på det enklaste sättet att marknadsföra ditt företag, för med affischer, flygblad och radio- eller TV-reklam glömmer många människor den effekt som reklam har i sin egen butik. Människor som passerar din butik och därför redan är på plats blir medvetna om din display tack vare digitala whiteboards. Därför kan de vara mer benägna att göra ett spontanköp.

Utnyttja de olika gränssnitten för att föra över önskat innehåll till en digital whiteboard: från USB-portar, SD-kortplatser och HDMI till LAN- eller WLAN-anslutningar och molnet. De digitala whiteboardtavlorna är utrustade med ett Android-operativsystem och kan därför spela upp alla Android-kompatibla appar på sin yta.

Köp en digital whiteboard på TOPREGAL

Om du köper en digital whiteboard hör reklam på affischer och i tryckta medier till det förflutna - inga fler utskriftsjobb! Engångsköpet av en digital whiteboard kommer därför att löna sig lika snabbt som på lång sikt. Förutom de reklamsyften som en interaktiv whiteboard har i många företag, erbjuder den också många alternativ i produktionshallar eller lager för att informera ditt team om aktuella scheman eller den dagliga menyn i matsalen, till exempel. På kontoret kan en interaktiv whiteboard också användas för presentationer.