Alla produkter

Pallgaffel

En pallgaffel är ett praktiskt redskap för transport- och lyftutrustning, t.ex. traktorer. Följaktligen används pallgaffeln särskilt inom jordbruk, byggnadsindustrin och lagermiljöer. Den möjliggör säker transport av tunga laster som pallar, byggmaterial och jordbruksprodukter som balar och andra föremål med stora volymer. I idealfallet är pallgaffeln därför vanligtvis tillverkad av robust stål och monterad på en stödram som kan fästas på olika enheter beroende på applikation, inklusive gaffeltruckar, lastare och framför allt traktorer.

Pallgaffel för trepunktsupphämtning

PT700-pallgaffeln för trepunktslyft från TecMaschin består av en solid stålram som möjliggör en lastkapacitet på upp till 700 kg. Med den här utrustningen kan du utan problem lyfta och transportera stora och tunga gods som t.ex. höbalar. En traktor med en motoreffekt på bara 20 hk och en trepunktslyft bak är allt du behöver. Trots sin robusta konstruktion är PT700 från TecMaschin anmärkningsvärt lätt, bara 72 kg, vilket gör det särskilt enkelt att montera pallgaffeln på traktorn. Bredden kan också justeras flexibelt för att säkert kunna transportera olika pallar eller pallburar. Den kan också fällas ihop vid behov, vilket gör transport och förvaring mycket enklare.

Beställ pallgafflar för traktorer från TOPREGAL

En pallgaffel för traktorer utökar funktionaliteten hos jordbruksfordon på ett mycket användbart sätt. Den erbjuder en effektiv och mångsidig lösning för lasttransport i lager, jordbruk och andra företag i liknande branscher. Lägg din beställning hos oss redan idag för att dra nytta av de många användningsområdena för pallgaffeln för trepunktslyft och njut av vår förstklassiga service utöver den högkvalitativa produkten.