Alla produkter

Plattformsstege

Plattformsstegen är en oumbärlig utrustning som ger säker åtkomst till upphöjda arbetsstationer inom många områden. En idealisk plattformsstege kännetecknas därför av stabilitet å ena sidan och rörlighet å andra sidan. Slutligen är en plattformsstege som är både mobil och stabil en praktisk variant som används särskilt i industrimiljöer och lager för att övervinna höjder flexibelt och effektivt - till exempel för att enkelt nå de översta hyllorna i stora tunga rack, pallställ och andra lagerställ.

Den perfekta plattformsstegen: mobil, ergonomisk, säker och stabil

Plattformsstegar är specialstegar som har en rymlig plattform eller avsats som gör att användaren kan stå och arbeta i en stabil position. Detta är särskilt viktigt när arbete måste utföras på hög höjd under en längre tid. Utformningen av plattformsstegen garanterar inte bara säkerhet utan också komfort, vilket avsevärt ökar effektiviteten i arbetet. En smal ståbredd är också önskvärd så att det också finns tillräcklig rörelsefrihet för andra anställda i korridoren och de kan utföra sina vanliga aktiviteter utan begränsning.

Den mobila plattformsstegen går ett steg längre genom att vara utrustad med länkhjul eller hjul. Dessa gör det enkelt att flytta stegen utan att behöva demontera och montera den igen varje gång. Detta är särskilt fördelaktigt i stora lager eller produktionsanläggningar där olika arbetsområden måste kunna nås snabbt.

Oavsett om plattformsstegen är mobil eller inte uppfyller alla modeller i TOPREGAL-sortimentet de tillämpliga lagkraven, till exempel standarden EN 131, som reglerar de viktigaste aspekterna för stegar i privat eller yrkesmässig användning.