Alla produkter

Holme

En holme är den allmänna termen för en horisontell struktur, en stång eller ett handtag. Spärrar används t.ex. som sidodelar på en stege med steg, som stöd för en trappa med bjälkar, som ledstång på ett räcke, som träbalk på parallellstängerna i gymnastik eller som fordonsspelare i karosseribyggnaden.

I hyllor står termen spar för en balk eller en tvärbalk. Som horisontella balkar är två spärrar (traverser) placerade mellan två sidohöjder på hyllorna. De stabiliserar och konsoliderar och utgör samtidigt en hyll- eller lagernivå.

Med hjälp av Förvaringshyllor och Pallställ Från TOPREGAL kan det önskade antalet hyllplan hängas upp individuellt med de interna tvärbalkarna i ett rutnät på 50 mm tack vare den enkla plug-in-konstruktionen. Pallar kan förvaras direkt på tvärstängerna. Alternativt kan hyllor av trä (spånskiva 38 mm), stål (25 mm) eller varmförzinkat nät (maskstorlek 9,9 cm x 3,3 cm) sättas in. Stolparna anpassas till vikten på lagervarorna eller pallarna med olika tjocklek och lastkapacitet.