Alla produkter

Arbetarnas samaritförbund

Hjälp i översvämningsområden - AKM80 i aktion hos Arbeiter-Samariter-Bund Rheinland-Pfalz e.V.

Arbetarnas samariterförbund är känt för sitt hängivna arbete med katastrofhjälp. Som en välgörenhetsorganisation stöder ASB människor i nöd, oavsett deras politiska, etniska, nationella eller religiösa tillhörighet. På grund av sin välgörenhetsbakgrund är både ekonomiska och mänskliga resurser begränsade, vilket är anledningen till att den ideella organisationen är beroende av engagerade medlemmar och externa donationer.

Vi på TOPREGAL är mycket glada över att kunna stödja ASB:s översvämningsorganisation. En av våra batteridrivna åkbara sopmaskiner kategoriserades som B-vara på grund av visuella defekter. Trots dessa defekter är produkten i perfekt tekniskt skick.

Eftersom vi vill stödja Arbeiter-Samariter-Bunds uppdrag och viktiga arbete, har vi beslutat att erbjuda denna åkbara sopmaskin till ett rabatterat pris. Detta gör det möjligt för organisationen att använda de nödvändiga resurserna effektivt och fortsätta sitt humanitära arbete på bästa möjliga sätt.

Med sin höga rengöringsprestanda på 8 400 m²/h är vår AKM80 idealisk för stora områden och kan användas både inomhus och utomhus.

Vår AKM80 kommer säkert att göra ett pålitligt och effektivt jobb på plats. Vi är övertygade om att enheten kan stödja ASB:s översvämningsorganisation i dess värdefulla arbete med att hjälpa människor som drabbats i nödsituationer.

Vi vill tacka Arbeiter-Samariter-Bund för deras outtröttliga arbete och är stolta över att kunna spela vår roll.

Arbeiter-Samariter-Bund