Alla produkter

Tillbehör till traktorer

Traktorer är kraftfulla jordbruksmaskiner som spelar en central roll inom jordbruk och byggnation. För att maximera deras mångsidighet och effektivitet används traktortillbehör, som vår butik också erbjuder tillsammans med pallställ, lagringsställ, tunga ställningar och mer. Dessa tillbehör sträcker sig från enkla verktyg till komplexa tillbehör som är utformade specifikt för vissa uppgifter.

Pallgafflar för traktorer

Pallgafflar för traktorer utökar funktionaliteten hos jordbruksfordon på ett mycket användbart sätt. Den huvudsakliga funktionen hos pallgafflar för traktorer är att säkert lyfta, transportera och stapla tunga laster, särskilt pallar, balar eller andra föremål med stor volym. För detta ändamål är dessa traktortillbehör från vår butik tillverkade av massivt stål, vilket möjliggör en lastkapacitet på upp till 700 kg. Den låga vikten på bara 72 kg och de kompakta måtten garanterar enkel montering. Pallgafflarna för traktorer från TecMaschin kan dessutom flexibelt justeras i bredd efter behov för säker transport av olika pallar och pallkragar. De kan också fällas ihop, vilket gör både transport och förvaring av dessa traktortillbehör från vår butik mycket enklare.

Borrskruv för traktorer

Som namnet antyder fyller en traktorborr syftet att borra exakta hål i marken - oavsett om det är mjuk eller hård jord. Med en maximal diameter på 300 millimeter har vår jordborr för traktorer ett borrdjup på upp till 600 millimeter. Både spetsarna och skären är tillverkade av härdat stål, vilket gör det möjligt att arbeta effektivt och utan ansträngning även på hård mark. Tack vare sin vikt på 24 kg är denna kultivator för traktorer också lätt att hantera, vilket gör den till den perfekta lösningen för att sänka ner pålar och stolpar i marken.

Kultivator för små traktorer

En kultivator, som är ett traktortillbehör från vår butik, används för att effektivt bearbeta och luckra upp jorden i jordbruksområden. Med hjälp av detta redskap kan åkrarna luckras upp snabbt och grundligt, gödselmedel kan blandas effektivt med jorden och jordens struktur kan brytas upp för att förbättra vattengenomsläppligheten. För att uppnå detta har kultivatorn sex böjda stålpinnar med härdade spetsar som tränger ner i jorden till ett djup av 30 centimeter för att säkerställa optimal jordbearbetning. Pinnarnas placering och avstånd kan justeras flexibelt för olika resultat och krav. Med en arbetsbredd på upp till 1 100 mm är denna kultivator särskilt lämplig för bearbetning av små till medelstora fält.