Alla produkter

Infällbara pollare

Infällbara pollare är den tekniska varianten av klassiska påkörningsskydd eller kollisionsskydd. De används bland annat för att reglera trafik och tillträde till vissa områden. Dessa infällbara pollare kan tillverkas av olika material som rostfritt stål, aluminium eller betong och används ofta i stadsmiljöer, köpcentrum, bostadsområden och andra offentliga utrymmen. Huvudsyftet med infällbara pollare är att kontrollera fordonstrafiken, förhindra oönskad åtkomst och säkerställa skydd och säkerhet för personer eller egendom.

Infällbara pollare: hur de fungerar och användningsområden

Det sätt som infällbara pollare fungerar på är enkelt men effektivt. Infällbara pollare kan manövreras antingen manuellt eller automatiskt. Automatiska modeller styrs vanligtvis av elektriska system. Ett exempel på detta är den elektriska pollaren, som drivs av en elmotor. Den elektriska pollaren kan sänkas automatiskt genom att trycka på en strömbrytare eller fjärrkontroll. Den kan också höjas ur marken eller sänkas tillbaka i marken med en knapptryckning.

Användningsområdena för infällbara elektriska pollare är många. De erbjuder en flexibel lösning för trafikreglering och gör att tillträdet till vissa områden snabbt kan begränsas eller frigöras efter behov. De bidrar också till att öka säkerheten genom att fungera som en fysisk barriär mot obehörig åtkomst eller potentiella hot. Särskilt i stadsområden bidrar de till att skydda gågator och styra trafiken.

Beställ elektriska pollare från TOPREGAL

Elektriska pollare från TOPREGAL finns tillgängliga från kvalitetsmärket TecMaschin Denna praktiska pollare i rostfritt stål med en höjd på 600 millimeter är idealisk för tillfällig blockering av infarter, företagslokaler eller allmänna områden. Detta förhindrar effektivt bilar, lastbilar och andra större fordon från att använda din uppfart. Pollarens eleganta cylinder i rostfritt stål smälter harmoniskt och diskret in i nästan alla miljöer. Med LED-remsan längst upp på den infällbara pollaren kan du skapa visuella höjdpunkter. Med hjälp av denna remsa kan du individuellt justera färg och ljusstyrka med en enkel knapptryckning, vilket bidrar till säkerheten eftersom pollaren är både infällbar och synlig i mörker. Med kontrollboxen kan du köra ut eller in cylindern helt på bara tre sekunder med hjälp av den tillhörande fjärrkontrollen.