Alla produkter

Perforerad vägg

Den perforerade väggen eller perforerade bakpanelen är ett flexibelt och mångsidigt system för förvaring av verktyg, material och andra föremål. Den perforerade väggen är vanligtvis tillverkad av metall eller trä och kännetecknas av ett stort antal jämnt fördelade hål i vilka krokar, hållare och andra förvaringstillbehör kan hängas. Tack vare att den perforerade väggen är modulär och lätt att anpassa har den etablerat sig som ett oumbärligt organisationsverktyg, särskilt i verkstäder, garage, butiker och lagerutrymmen.

Den perforerade bakpanelen

Styrkan hos en perforerad bakpanel ligger i dess mångsidighet. Den kan fästas vertikalt på väggar eller integreras horisontellt i förvaringshyllor för att skapa en skräddarsydd perforerad vägg för förvaringshyllsystem. Denna konfiguration maximerar tillgängligt förvaringsutrymme och förbättrar avsevärt tillgängligheten till verktyg och material. I kommersiella miljöer möjliggör en perforerad bakpanel samtidigt en flexibel och attraktiv produktpresentation, där artiklar enkelt kan omgrupperas eller bytas ut för att svara mot förändrade kundbehov eller lagernivåer.

Den perforerade panelen för dina lagerhyllor från TOPREGAL

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man väljer en perforerad panel för en lagerhylla. Dessa inkluderar materialet, hålens storlek och avstånd, som avgör kompatibiliteten med olika krokar och fästen, samt systemets kvalitet och bärförmåga. Perforerade metallpaneler för lagerhyllor erbjuder i allmänhet högre bärförmåga och hållbarhet, särskilt i krävande miljöer som verkstäder eller industrilager. Att installera en perforerad panel från TOPREGAL i lagerhyllan är extremt enkelt.