Alla produkter

Multiplexplatta

En multiplexskiva är ett mångsidigt byggmaterial som består av flera tunna träskikt som limmas ihop. Denna konstruktionsprincip ger multiplexskivan enastående stabilitet och bärförmåga. De enskilda skikten är arrangerade på ett sådant sätt att träfibrerna löper omväxlande i längd- och tvärriktning. Detta ger hög hållfasthet i båda riktningarna och brädan är mindre känslig för skevhet. Ytan på en multiplexskiva kan utformas på olika sätt beroende på användningsområde, från slät och obehandlad till strukturerad eller belagd. Tack vare sin robusta struktur och mångsidighet används multiplexskivor inom en rad olika områden, från möbler och inredning till hyllor, golv och beklädnad inom byggindustrin. Vattentäta versioner av multiplexskivor är särskilt populära och utbredda eftersom de är lämpliga för utomhusbruk och kan motstå fukt och väderpåverkan.

Multiplexskivan för hyllor

En multiplexskiva för hyllor med en högkvalitativ finish är perfekt anpassad till kraven på industriella arbetsstationer eller verkstäder. Multiplexskivan i vattentätt utförande från TOPREGAL är tillverkad av robust bokträ och utmärker sig genom sin höga stabilitet och bärförmåga. Trots sin låga vikt är ytan extremt robust och motståndskraftig. En vätskeavvisande ytbehandling med hårdvaxolja gör multiplexskivan vattentät och skyddar träet effektivt mot inträngning av olja, vatten och andra vätskor, vilket ökar skivans livslängd.

Modulsystemet ger en hög grad av flexibilitet när det gäller utformningen av hyllor och arbetsstationer. Multiplex bänkskivor är speciellt utformade för hyllor eller som bänkskivor för arbetsbänkar, packbord och arbetsbord. Tack vare sina mått passar den perfekt med andra produkter i vårt breda sortiment av utrustning för lager, verkstäder och liknande, till exempel på den multifunktionella arbetsbänken MFW1000 och i förvaringsställ. Tack vare sin högkvalitativa finish och sina funktionella egenskaper är multiplexbänkskivan det perfekta valet för användning i verkstäder, lager och andra arbetsmiljöer där stabilitet, hållbarhet och motståndskraft mot vätskor krävs.